Updates

Steun BOS+

BOS+ volhardt in de bosheid: al meer dan 50 jaar voeren we een verbeten strijd voor meer en beter bos, in Vlaanderen en de wereld. Je kunt ons op allerlei manieren helpen.

Doe een gift

Doe een gift aan BOS+. Dat kan eenmalig of maandelijks. Zo draag je bij aan een bosrijke en leefbare aarde. Dankzij jouw gift kunnen we terreinen aankopen om er bomen op te planten, juridische stappen zetten om waardevolle bossen te behoeden van de kap, tropische bossen beschermen en kinderen in scholen het belang van bossen meegeven.

Steun de organisatie

Laat na via je testament

Kies je ervoor om de wereld iets moois na te laten? Dat kan door BOS+ als één van je begunstigden op te nemen in jouw testament.

Naar nalatenschappen

Plant een boom

Wil je zeker zijn dat jouw gift naar bosaanplanting gaat? Doe dan een gift aan ons ‘bosfonds’. Dankzij jouw gift plant je verschillende bomen in Vlaanderen of de tropen.

Ga voor meer bos

Start je eigen actie

Doe mee met een sponsorloop, organiseer een evenement om geld op te halen voor BOS+ of ga op stap en laat je sponsoren. Met jouw steun zorgen wij voor een bosrijker Vlaanderen.

Naar het actieplatform

Doe een gift

BOS+ volhardt in de bosheid: al meer dan 50 jaar voeren we een verbeten strijd voor meer en beter bos, in Vlaanderen en de tropen. Wil je ook een bijdrage leveren aan een bosrijke en gezonde aarde? Doe dan een gift voor BOS+. Zo help je ons vandaag én op langere termijn, ondersteun je de gehele werking en zorg je ervoor dat BOS+ nog meer impact heeft. 

Jouw gift

Kies voor een maandelijkse of eenmalige schenking.